Datum: 02.09.2013
Vložil: Joska
Slyšel jsem že se dělá kosmetika z dýně. Nevíte kde?
Odpovědět
Datum: 24.08.2013
Vložil: DANA
DOBRY DEN. Uz se k vam tesime 28.zari !!!!!!!!!!!
Odpovědět
Datum: 24.02.2013
Vložil: brokolicka.cz
Vyborne stranky, libi se mi vas napad. Az budou semena tak si objednavam urcite. Chtel bych se zeptat kdy vlastne budete mit prvni letosni dyne na prodej?
Odpovědět
Datum: 03.03.2013
Vložil: Jarka Pipková
Dobrý den, děkujeme za pochvalu. První dýně budeme opět prodávát od září. Bližší informace a nabídku zveřejníme na našich www.
Odpovědět
Datum: 26.10.2012
Vložil: Iveta
I za špatného počasí to u Vás bylo moooc krásné!!! Těch barev a tvarů - nádhera! Už se těšíme na dlabání i vaření.
Odpovědět
Datum: 11.02.2012
Vložil: Lýdie Dedíková
Náhodou jsem dostala od jednoho kamaráda semínka dýně. Nevěděla jsem vůbec, jak se jmenuje, až v jednom časopisu jsem zjistila název- Trombolino d ´Albenga. Protože jsme zasadili semínka pozdě, tak jen vykvetly, a pak zmrzly. Tak jsem jednu dýni - tykev dostala. Nechala ji usušit, ona zdřevnatěla a ozdobila jsem si ji ubrouskovou technikou. Přelakovala, aby byla odolná. Pak si ji na chalupě pověsím na uschlý strom. Vypadá to fakt hezky.
Odpovědět
Datum: 23.11.2011
Vložil: witt
Letos jsem si poprve vypestoval dyni marina di chioggia, chutovy mercedes mezi dynemi. zvlaste vhodnou na italske njoky, recept zde:
https://www.thegoodfoodmuse.net/2010/01/marina-di-chioggia-gnocchi-again.html
Odpovědět
Datum: 29.10.2011
Vložil: Marie Vtělenská
je to výborné, jako příloha na maso, smažený sýr chleba apod.+
recept:olivový olej, nakrájená cibule, 2 stroužky česneku balzamikový ocet či jablečný ocet 6O dkg dýně, cukr, sůl pepř. Nejdřív podusíme na oleji cibuli česnek, přilijeme ocet, mícháme dokud se nevypaří. Pak přidáme dýni a vaříme do změknutí. Dosladíme cukrem, můžeme přidat pepř a trošku soli. Nám to moc chutná i k špagetám
Odpovědět
Datum: 24.10.2011
Vložil: Květa
Titulek: dílo
Letos jsem prvně zkoušela vařit z dýně.Nejdříve jsem vařila polévku,ta byla výborná,doma jsem s ní měla velký úspěch. Osmažila jsem do ní na másle housku ,moc dobrý. Potom přišel na řadu dýňový koláč,to bylo něco štrašného.Dělala jsem jsem ten recept,co se dává do té náplně dýně,cukr,mléko,syrová vejce atd. Všechno jsem dodržovala podle návodu. Po upečení bylo těsto nasáté, mokré vypadalo jako by bylo sražené. Tak jsem si řekla , už nikdy. Není nad český koláč se švestkami a drobenkou.Všem přeji větší úspěch.
Odpovědět
Datum: 23.11.2011
Vložil: witt
Cesky kolac neni spatny, je to "rodinne stribro", ale pumpkin pie /dynovy kolac/ je mana, vynikajici moucnik, chutove bohaty, spravna konzistence vyzaduje trochu fortelu, nehazejte flintu do zita.
Odpovědět