Dýně - Statek u Pipků


DÝŇOVÝ SVĚT 2015

09.09.2015 08:45

Dýňový svět 2015!!!

V roce 2015 otevíráme pro širokou veřejnost „Dýňový svět“ v sobotu 26. září 2015.

Otevřeno bude od 26. září každý den, a to až do neděle 1. listopadu 2015.


Otevírací doba:

Pondělí až pátek otevřeno pro širokou veřejnost každý den odpoledne od 14:00 do 18:00 hodin.

V pracovní dny, prosíme, respektujte odpolední otevírací dobu od 14:00 hodin. Během dopoledne máme předem objednané návštěvy z mateřských, základních škol a dalších organizací …..

Pro veřejnost je tedy v pracovní dny celé dopoledne, a to až do 14:00 hodin Dýňový svět uzavřen.  

Sobota, Neděle a o státních svátcích otevřeno pro širokou veřejnost od 9:00 do 18:00 hodin.

Vstupné: Dospělí ............ 50,- Kč, Děti ..........30,- Kč.

Letošní extrémní, dalo by se říct, až katastrofální sucho dalo našim dýním opravdu „zabrat“. Dlouho jsme zvažovali, zda letošní Dýňový svět budeme moci otevřít. Co našim věrným i novým návštěvníkům nabídnout…?

A jak to dopadlo?

Dýně a příroda zabojovaly a výsledkem je, že dýní některých druhů bude letos méně, budou menší, ALE BUDOU.  Toť zpráva pro milovníky dýní. No a zpráva pro naše návštěvníky, kteří jedou nejen za dýněmi, ale hlavně za zábavou se svými ratolestmi: O co bude méně dýní v zahradě, o to bude lepší slámová zábava. I letos se můžete těšit například na „Slámohrad“ a naše zvířátka. Věříme, že si zase všichni přijdete na své a TĚŠÍME SE V DÝŇOVÉM SVĚTĚ 2015 NA SHLEDANOU!

Poznámka: Vzledem k tomu, že vlivem počasí velké množství dýní nyní ještě roste (a dýně nejsou zralé), předpokládáme, že dekorace v zahradě budeme postupně doplňovat ještě na začátku měsíce října za provozu Dýňového světa.

—————

Zpět